De voordelen: Betula-beheer is eenvoudig, efficiƫnt en erkend.

Overzicht

De gebruiker krijgt een goed overzicht van zijn eigendom op digitale kaart en de gegevens van de diverse elementen. De versnipperde informatie en onvolledige informatie wordt nu in één digitaal systeem geïntegreerd.

 

 

 

Werkplanning en werkzaamheden

Door middel van de selectie van uitvoeringsjaar en seizoen kan het beheer tijdig worden gepland en georganiseerd. Het werk kan worden verdeeld over de eigen uitvoeringscapaciteit, inzet van loonwerk en vrijwilligers, afhankelijk van de beschikbare financiële middelen en het seizoen.

werkzaamheden

 

Verantwoording van uitgevoerd werk

Het systeem is ook bruikbaar voor een terugblik op het al uitgevoerde beheer. Dit overzicht kan worden gebruikt voor de verantwoording van het subsidiekader of het jaarverslag van het landgoed.

Kwaliteit

De kwaliteit en continuïteit van het beheer zal ook toenemen door het tijdige en planmatig beheer.

communicatie

Communicatie

Het systeem kan zorgen voor een betere communicatie tussen de betrokken personen binnen het eigendom. De abonnementshouder bepaald wie het systeem alleen kan bekijken en wie het ook kan wijzigen.

Doorlopend actueel beheerplan

Het systeem kan via de website doorlopend worden bijgewerkt en actueel worden gehouden. Hierdoor worden papieren beheerplannen en de kosten hiervan overbodig!

actueel beheerplan
communicatie

Service

Wij bieden een uitstekende service. Bij een abonnement krijgt u 5 uur per jaar serviceverlening. Mocht u hulp nodig hebben dan doen wij dit dus in principe gratis.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer